London 2012

De Olympische vlag voor London 2012 heeft eindelijk zijn eindbestemming bereikt. Na een traject van 13000 kilometer te hebben afgelegd zijn de Olympische Spelen London 2012 nu eindelijk officieel begonnen. London 2012 is vanavond officieel geopend door niemand minder dan Queen Elizabeth.

Openingsceremonie London 2012

Tijdens de openingsceremonie van London 2012 heeft topatleet Usain Bolt de Jamaicaanse vlag het Olympisch Stadion binnen gedragen. Van de 133 Nederlandse atleten waren er maar ruim 40 aanwezig tijdens de openingsceremonie van London 2012. Dorian van Rijsselberghe mocht de Nederlandse vlag dragen. Ook premier Mark Rutte was aanwezig. Het was een wervelende show welke door miljarden televisiekijkers vanuit de gehele wereld werd bekeken.

De show stond bol van tradities, sport en cultuur en ook kwamen er diverse belangrijke Britse zaken die van invloed zijn geweest op de wereldwijde geschiedenis aan bod. De show werd opgevoerd door vele bekende artiesten en sportmensen waaronder David Beckham en werd uiteraard bijgestaan door de maar liefst 10.000 olympische atleten.

Wedden op London 2012

London 2012
De openingsceremonie duurde maar liefst drie uur en vanaf nu zullen de Olympische Spelen London 2012 twee weken lang te volgen zijn. Voor u als sportliefhebber die graag een weddenschap plaatst op dit mooie sportevenement een ideale gelegenheid voor het plaatsen van een weddenschap. Wedkantoren als Unibet en Bwin geven mooie bonussen wanneer u ertoe besluit om bij deze bookmakers een weddenschap te plaatsen op London 2012. U kunt er zelfs GRATIS wedden wanneer u zich nu aanmeldt! Doe hier uw voordeel mee.

Medaillekandidaten en wedtips London 2012

Wanneer u een mooie weddenschap wilt plaatsen tijdens London 2012 dan hebben wij voor u een aantal Nederlandse medaillekandidaten op een rijtje gezet. U kunt deze tips gebruiken voor uw weddenschappen:

Gouden medailles London 2012

  • Nederlands Dames team – Hockey
  • Epke Zonderland – Turnen (Rekstok; mannen)
  • Marianne Vos – Wielrennen
  • Ranomi Kromowidjojo – Zwemmen 50m vrij
  • Ranomi Kromowidjojo – Zwemmen 100m vrij
  • Nederlandse Estafetteploeg – Zwemmen (4 x 100 m vrij vrouwen)
  • Henk Grol – Judo (-100 kg mannen)
  • Dorian van Rijsselberghe – Zeilen (RS:X mannen)
  • Lisa Westerhof & Lobke Berkhout – Zeilen (470 vrouwen)
  • Marit Bouwmeester – Zeilen (Laser Radial (vrouwen)

London 2012 een succesnummer voor u!

Wanneer u een weddenschap plaatst op de Olympische Spelen en u volgt deze tips dan zou London 2012 wel eens een succesnummer kunnen worden voor u. Stelt u zich eens voor dat er één of meerdere Nederlandse atleten een medaille winnen terwijl u hiermee een mooie geldprijs wint! Op deze manier wordt het volgen van de Olympische Spelen 2012 een nog leukere bezigheid dan het al was en bent u in ieder geval succesvol kandidaat van London 2012!

Previous post:

Next post: