Theo Lucius

Theo Lucius gaat aankomend seizoen uitkomen in de Eredivisie voor RKC Waalwijk. Dit nieuws werd afgelopen dinsdag door de NOS naar buiten gebracht.

Theo Lucius herenigd met Erwin Koeman

De inmiddels 35-jarige Theo Lucius zal RKC aanvullen op amateurbasis nadat hij de afgelopen twee weken op proef is geweest bij de Eredivisie club. Het is niet voor het eerst dat Lucius speelt onder trainer Erwin Koeman. Koeman en Theo Lucius zijn goede bekenden van elkaar. Enige seizoenen geleden speelde hij onder Koeman bij Feyenoord en vorig seizoen heeft het duo enkele maanden samengewerkt bij FC Eindhoven. Theo Lucius zal volgens Koeman een goede aanvulling zijn. Met zijn enorme dosis ervaring en het feit dat hij op verschillende posities kan spelen maken van hem een zeer bruikbare speler voor RKC Waalwijk, aldus Koeman.

RKC Waalwijk wordt nu de vierde voetbalclub uit Waalwijk waar Theo Lucius actief voor is. Voor RKC heeft de drievoudige Oranje international gespeeld bij Eindhoven, FC Den Bosch en PSV. Daarnaast is Lucius actief geweest in de shirts van FC Utrecht en Feyenoord. Het vorige seizoen speelde Theo Lucius voor FC Eindhoven. Voor deze club speelde hij 25 maal een competitieduel en de Brabander wist toen drie maal het doel te treffen.

Theo Lucius

Theo Lucius snel inzetbaar

RKC Waalwijk gaat ervan uit dat Theo Lucius aanstaande vrijdag tijdens het thuisduel tegen Roda JC al inzetbaar is. Het enige wat er nog moet gebeuren is dat de KNVB de overgang van Theo Lucius van FC Eindhoven naar RKC Waalwijk formeel moet bekrachtigen.

Previous post:

Next post: