Tour de France 2012

De Tour de France 2012 start op 30 juni. De wielerronde gaat dit jaar van start in Luik en eindigt in Parijs op 22 juli. Zoals ieder jaar zal het ook deze ronde weer bol staan van de spanning. Wie zal de Tour de France 2012 gaan winnen? Jij kunt in ieder geval als winnaar uit de bus komen! Wanneer je gaat wedden op de Tour de France 2012 krijg je bij Unibet maar liefst een welkomstbonus van €50,-! Alle reden dus om een weddenschap te plaatsen op je favoriete renner van de Tour de France 2012.

Wie zijn de Tour de France 2012 favorieten?

Als opstap naar de Tour wordt er ieder jaar gekeken naar het Criterium van de Dauphiné. Renners die daar goed presteren worden vaak gezien als favoriet voor de Tour overwinning. Bradley Wiggins heeft dit criterium uiteindelijk gewonnen maar de Australische winnaar van de Tour de France 2011, Cadel Evans, zat er heel dichtbij. Dit heeft ervoor gezorgd dat Wiggins en Evans nu al als grote favorieten zijn aangemerkt bij de verschillende bookmakers voor de overwinning in de Tour de France 2012. Bradley Wiggins komt uit voor het Sky Procycling Team en Cadel Evans rijdt voor het BMC Racing Team.

Ook het feit dat Frank Schleck er deze ronde vanwege een zware blessure niet bij is draagt bij aan de favorietenrol van Wiggins en Evans.

tour de france 2012

Favorieten voor het behalen van de Gele Trui zijn:

  • Bradley Wiggins (Sky Procycling)
  • Cadel Evans (BMC Racing Team)
  • Jurgen van den Broeck (Lotto-Belisol)
  • Fränk Schleck (RadioShack-Nissan-Trek)
  • Robert Gesink (Rabobank)
  • Vincenzo Nibali (Liquigas-Cannondale)
  • Levi Leipheimer (Omega Pharma-Quick Step)
  • Denis Menchov (Katusha)
  • Samuel Sanchez (Euskaltel-Euskadi)
  • Ryder Hesjedal (Garmin-Sharp)

Daarnaast worden de renners Brajkovic, Danielson, Klöden, Valverde, en Voeckler gezien als outsiders die voor een verrassing kunnen gaan zorgen.

Live wedden op de Tour de France 2012

Het fenomeen live wedden is bij sporten als voetbal, formule 1 en tennis al zeer populair. Live wedden op de Tour de France 2012 doet hier niet voor onder! Bedenk eens hoe spannend het is om een live weddenschap te plaatsen op een individuele rit. Het gebeurd heel vaak dat zo’n rot gewonnen word door een renner die niet als favoriet genoteerd staat en dat betekent dat er hierdoor grote bedragen te winnen zijn wanneer er op die renner gewed is. Ook zijn er weddenschappen voor overwinningen in het bergklassement en het puntenklassement. Daarnaast zijn er tal van speciale weddenschappen te plaatsen. Wie zal er bijvoorbeeld hhet langst in de gele trui rijden?

Wedden op de Tour de France 2012 lucratief

Wedden op de Tour de France wordt gezien als één van de meest lucratieve manieren van Wedden op Sport. Renners die niet als favoriet getipt zijn worden regelmatig winnaar van een bepaalde rit en vanwege de hoge notering kunnen hierdoor je winstkansen oplopen tot wel 100 keer je inzet! Als je zorgt dat je goed op de hoogte bent van de kwaliteiten van de verschillende renners, je weet hoe het parcours er bij de Tour de France 2012 uitziet en je weet hoe de verschillende renners individueel kunnen presteren dan kun je veel voordeel halen uit de diverse weddenschappen. Zoals gezegd kun je met de nodige kennis en een klein beetje geluk tot wel 100 keer je eigen inzet winnen! Veel plezier met de Tour en succes met het wedden op de Tour de France 2012.

Previous post:

Next post: