unibet

Unibet bestaat 15 jaar!Unibet is zoals iedereen inmiddels weet een van de grootste aanbieders van sportweddenschappen op de Europese markt. Het betrouwbare bedrijf richt zich meer en meer op de Nederlandse markt. Unibet bestaat al sinds 1997 en om het 15-jarig bestaan te vieren heeft het bedrijf een aantal mooie aanbiedingen voor u als bestaande of als nieuwe klant.

Unibet sport promotie

Vanwege het 15-jarig bestaan van Unibet en omdat ze dit samen met u wil vieren heeft het bedrijf een fantastische sport promotie klaargezet.

WIN EEN VAKANTIE NAAR HET CARIBISCH GEBIED!!!

Unibet

Doe mee met deze sport promotie en win een droom vakantie voor twee personen naar het Caribisch gebied! Het enige wat je hoeft te doen is weddenschappen plaatsen op je favoriete sport tussen 22 oktober en 5 november.

Iedere dag in deze periode zijn er 15 toernooien om 1000 euro en ook is er een algemeen klassement. Ben jij de winnaar van dit algemeen klassement dan win je de droomreis naar het Caribisch gebied ter waarde van 4000 euro! De tweede en derde plaats krijgen een reischeque van 1000 euro.

De eerste prijs bestaat uit

  • 6 hotelovernachtingen voor 2 personen
  • 2000 euro reisgeld
  • Ontbijt, diner, feestavond en cadeaus

De reis naar het Caribisch gebied is gepland van 3 tot en met 9 december 2012.

Kwalificeren voor de promotie bij Unibet

Kwalificeren is eenvoudig. Klik op bovenstaande promotie banner van Unibet, schrijf jezelf in of log jezelf in en klik op de “15 Years Of Unibet- 4 Great Promotions!” link. Volg hierna de instructies en ga voor de fantastische prijzen bij Unibet!

Previous post:

Next post: