eredivisie

Wedden op eredivisie blijft waarschijnlijk spannend tot het laatste moment. Na afgelopen weekend zijn er in de Eredivisie nog negen speelronden en de strijd om de titel ligt nog steeds volledig open. Ajax, PSV en Feyenoord staan als de drie traditionele topclubs binnen de drie punten van elkaar. Als outsider is op dit moment Vitesse zeer ambitieus als kanshebber op de titel. Het verrassend sterk spelende FC Utrecht heeft ondanks het zeer goede seizoen in de Eredivisie nog maar weinig kans op de titel en ook het slecht draaiende FC Twente zal de achterstand op de koppositie moeilijk kunnen overbruggen. In theorie is er uiteraard nog van alles mogelijk maar het heeft er alle schijn van dat de titelstrijd zal gaan tussen Ajax, PSV en Feyenoord. Voor u als wedden op voetbal fan alle reden om een mooie bet te plaatsen!

PSV nog vier keer thuis in de Eredivisie, Ajax nog vijf thuisduels

De huidige koploper PSV moet in de Eredivisie de aankomende maanden nog vier keer thuis spelen. De meest in het oog springende thuiswedstrijd is die tegen huidig nummer twee Ajax. De laatste speeldag moet PSV uit aantreden tegen FC Twente. Nummer twee Ajax speelt dit seizoen nog vijf thuisduels. Interessant is de uitwedstrijd tegen rivaal AZ de aankomende maand. Vorige week ging de ploeg onder leiding van Frank de Boer namelijk diep door het stof door met 0-3 van de Alkmaarders te verliezen in de halve finale van het KNVB Beker toernooi.

eredivisie

Feyenoord in de Eredivisie nog 5 thuiswedstrijden en 4 uitwedstrijden

Door vrij eenvoudig van NEC te winnen afgelopen weekend blijft Feyenoord goed in het spoor van PSV en Ajax. De komende weken spelen de Rotterdammers voor het thuispubliek onder andere tegen FC Utrecht en Vitesse in de Eredivisie.

Wedden op Eredivisie: Goede winkansen op de traditionele koplopers

Wanneer u wilt wedden op Eredivisie en u wilt inzetten op de titelkandidaat dan maakt u een zeer goede kans wanneer u kiest uit één van de drie traditionele koplopers Ajax, PSV of Feyenoord. De laatste negen speelronden zullen gaan uitmaken wie er uiteindelijk kampioen wordt en voor u als liefhebber van wedden op sport zijn er mooie kansen op een flinke winst bij het wedden op Eredivisie!

Previous post: