wedden-op-olympische-spelen-2012

Wedden op Olympische Spelen 2012

De Olympische Spelen 2012 oftewel de Olympische Zomerspelen van de XXXe Olympiade worden gehouden in Engeland en voor de liefhebbers van wedden op sport zijn er vele verschillende manieren om te gaan wedden op Olympische Spelen 2012.

Wedden op Olympische Spelen 2012: Londen

Het is inmiddels de derde keer in het bestaan van de Olympische Spelen dat dit evenement gehouden wordt in de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, Londen. Het IOC koos in 2005 Londen als meest geschikte stad voor het organiseren van de Olympische Spelen 2012, waardoor de andere kandidaten Moskou, New York, Madrid en Parijs afvielen. Het is in 2012 de 27e keer dat de Olympische Spelen gehouden worden.

Wedden op Olympische Spelen 2012: Talloze mogelijkheden

Voor de liefhebbers van het wedden op Olympische Spelen 2012 zijn er tijdens dit grootse sportevenement talloze sporten waaruit men kan kiezen. Hieronder volgt een opsomming van alle takken van sport waarbij u kunt wedden op Olympische Spelen 2012:
In alfabetische volgorde:wedden op olympische spelen 2012

 • Atletiek
 • Badminton
 • Basketbal
 • Boksen
 • Boogschieten
 • Gewichtheffen
 • Gymnastiek
 • Handbal
 • Hockey
 • Judo
 • Kanovaren
 • Moderne Vijfkamp
 • Paardensport
 • Roeien
 • Schermen
 • Schietsport
 • Tafeltennis
 • Taekwondo
 • Tennis
 • Triatlon
 • Voetbal
 • Volleybal
 • Wielersport
 • Worstelen
 • Zeilen
 • Zwemsport

Al deze verschillende sporten zullen samenkomen in maar liefst 302 medaille evenementen die er samen voor zorgen dat wedden op Olympische Spelen 2012 tijdens dit evenement op veel verschillende manieren mogelijk is. Aanbieder Unibet bijvoorbeeld heeft nu al een hele lijst opgesteld van diverse sporten voor het wedden op Olympische Spelen 2012. Maar ook andere, grappige weddenschappen zijn mogelijk. Wat te denken van deze:
Rainy start for Londen 2012 – Showers during the Opening Ceremony – oftewel je kunt dus letterlijk een weddenschap plaatsen op het wel of niet droog blijven tijdens de openings ceremonie!

Maar ook het Basketbal zal voor het wedden op Olympische Spelen 2012 een grote rol spelen. Iedere keer is het weer een grote uitdaging voor elk ander team om te proberen het torenhoog favoriete Team USA te verslaan. Mocht dit een willekeurig landenteam lukken en u heeft daar een weddenschap op geplaatst dan zult u maar liefst 3.75 keer uw inzet winnen!

Een andere mooie sport tijdens het wedden op Olympische Spelen 2012 is Beach Volleybal. beach-volleybalZowel bij de dames als bij de heren zijn door onze bookmakers de Brazilianen favoriet. Maar de beide Nederlandse teams zijn zeker niet kansloos, ze worden genoteerd als respectievelijk 6e en 9e in de odds lijst van Unibet.

De verschillende atletiek onderdelen spelen een grote rol bij het wedden op Olympische Spelen 2012. Wat als eerste opkomt bij vele wedliefhebbers is natuurlijk de 100 meter sprint met als topfavoriet de Jamaicaanse Usain Bolt. Maar ook zijn landgenoot en trainingsmaatje Yohan Blake zal niet onopgemerkt blijven. Hij was immers degene die na de valse start van Bolt tijdens de 100 meter sprint van het WK Atletiek 2011 de gouden plak wist te bemachtigen! Hoe dan ook zal ook tijdens het wedden op Olympische Spelen 2012 de 100 meter sprint een waar spektakel gaan worden.

Wedden op Olympische Spelen 2012: Wedden op voetbal

Het voetbal is inmiddels een belangrijk onderdeel geworden van de Olympische Spelen. Vanaf 25 juli 2012 tot en met 11 augustus 2012 zullen de verschillende voetbalwedstrijden gehouden worden. De wedstrijden worden gehouden in de volgende stadions:
Olympic-Stadium-2012

 • Wembley Stadium in Londen
 • City of Coventry Stadium in Coventry
 • Old Trafford in Manchester
 • Millennium Stadium in Cardiff
 • Hampden Park in Glasgow
 • St.James’ Park in Newcastle

Bij de mannenteams mogen uitsluitend spelers onder de 23 jaar deelnemen, met als uitzondering drie spelers, de zogeheten dispensatiespelers. In werkelijkheid is het toernooi dat tijdens de Olympische Spelen gehouden wordt dus feitelijk een “onder 23” toernooi. Op 27 juli 2012, twee dagen voordat de Olympische Spelen 2012 officieel beginnen, starten de groepsfase wedstrijden. Een totaal van 16 teams mag deelnemen aan het toernooi. Tijdens de groepsfase zullen de teams in vier groepen van vier met elkaar gaan strijden. De twee beste teams uit iedere groep zullen uit gaan komen in de knock-out fase. Deze bestaat uit de kwartfinale, dan de halve finale, dan de “troost”finale voor de bronzen medaille en tenslotte de finale waar dan om het goud en zilver gestreden wordt.

Engeland, wat zich als gastland automatisch plaatst, is al verzekerd van deelname. Verdere landen die zich al geplaatst hebben zijn Brazilië, Uruguay, Wit-Rusland, Zwitserland en Spanje. Welke landen zich verder zullen verzekeren van deelname zullen de verschillende kwalificatieduels uit gaan wijzen. Met het wedden op Olympische Spelen 2012 zal het voetbaltoernooi een grote rol gaan spelen.

Wedden op Olympische Spelen 2012: De medailles

Omdat de Olympische Spelen van 2012 gehouden zullen worden in een “wedvriendelijk” land (Engeland is één van de belangrijkste landen ter wereld als het gaat om het maken van sportweddenschappen in zijn algemeen en als gevolg hiervan ook het wedden op Olympische Spelen 2012) gaan de bookmakers er van uit dat deze Olympische Spelen een van de grootste zullen worden op het gebied van online wedden. medailles-londen-2012
Uiteindelijk gaat het er tijdens de Olympische Spelen om hoeveel en wat voor medailles er gewonnen worden. Het succes van de deelnemende landen zal gebaseerd worden op het aantal medailles die er door het desbetreffende land gewonnen gaan worden. Tijdens de Spelen van 2008 in Beijing was China het meest succesvolle land, met in haar kielzog de twee andere grootmachten Rusland en de Verenigde Staten. Wat medailles betreft worden China en de VS door de bookmakers aangemerkt als topfavorieten dus wanneer je tijdens het wedden op Olympische Spelen 2012 een weddenschap maakt op aantal medailles zijn dit de twee landen waar het om zal gaan! Ook Engeland gooit hoge ogen in de voorspellingen. In 2008 eindige dit land als vierde op de medaille lijst en met een totaal aantal van 47 was dit het op één na beste resultaat wat Engeland ooit wist te behalen in de hele historie van de Olympische Spelen. Met het belangrijke en altijd meespelende thuisvoordeel wat Engeland nu heeft en het gegeven dat het Engelse Team zichzelf flink heeft verbeterd zijn de kansen behoorlijk gestegen. Bij het wedden op Olympische Spelen 2012 wordt Engeland door de bookmakers gezien als reële kanshebber op het behalen van de derde plaats in het medaille klassement.

Wedden op Olympische Spelen 2012: Weddenschappen op afzonderlijke gebeurtenissen

Wanneer je gaat wedden op Olympische Spelen 2012 geven veel online weddenschap aanbieders de mogelijkheid om te wedden op afzonderlijke, op zichzelf staande gebeurtenissen en evenementen tijden de Olympische Spelen van 2012. Usain Bolt
Zoals eerder in dit artikel besproken zal Usain Bolt zwaar favoriet zijn bij het wedden op Olympische Spelen 2012 wat betreft zijn 100 meter sprint en 200 meter sprint. Maar ook Tyson Gay en Powell hebben behoorlijk kans om zichzelf in de medailles te lopen. Dit zijn zomaar drie voorbeelden van individuen waarop gewed kan worden bij het wedden op Olympische Spelen 2012. De bookmakers voorspellen daarnaast dat de Engelse zwemteams en ook de Engelse wielrenners hoge ogen zullen gooien en ook op deze onderdelen zullen er vele mogelijkheden zijn om op een individu of een individueel evenement te gaan wedden op Olympische Spelen 2012.
Uiteraard is het zo dat de populaire traditionele sportevenementen tijdens de Spelen het meest gewild zullen zijn maar het is tevens mogelijk om op bijna alle Olympische sporten die zullen plaatsvinden te gaan wedden op Olympische Spelen 2012.

Wedden op Olympische Spelen 2012: Gratis wedden!

Wanneer je gaat wedden op Olympische Spelen 2012 is het raadzaam om de diverse aanbieders die op onze site vermeldt staan te bezoeken alvorens je een weddenschap plaatst. Er zijn namelijk een groot aantal aanbieders die als speciale actie voor het wedden op Olympische Spelen 2012 een extra bonus weggeven. Dit betekent dat je geheel gratis kunt gaan wedden op Olympische Spelen 2012! Een voorbeeld hiervan is William Hill. Als je via deze site een account opent bij William Hill en je stort een bedrag van €25,- dan geeft William Hill je een extra bonus van €25,- waarmee je kunt gaan wedden op Olympische Spelen 2012.

Wedden op Olympische Spelen 2012: Een grote gebeurtenis op zich!

Was het vroeger zo dat het aantal weddenschappen dat plaatsvond tijdens de Olympische Spelen gelimiteerd was tot het maken van een weddenschap op welk land en welke stad dit evenement zou mogen organiseren, met de Olympische Spelen van 2012 in het vooruitzicht zul je gaan ervaren dat het aantal weddenschappen die mogelijk zijn bij het wedden op Olympische Spelen 2012 gigantisch zal stijgen ten opzichte van voorgaande edities van de Olympische Spelen. Het evenement wordt gehouden in één van ’s-werelds grootste wednaties en het nog steeds toenemende aantal aanbieders van online weddenschappen hierbij opgeteld zal er voor gaan zorgen dat de diverse mogelijkheden die het wedden op Olympische Spelen 2012 zal gaan bieden ongekend hoog zal zijn. De Olympische Spelen van 2012 in Londen zullen voor vele sportliefhebbers en liefhebbers van weddenschappen een mooie happening worden en wij raden iedere liefhebber dan ook aan om deze site te blijven volgen voor het laatste nieuws, diverse updates en de mooiste bonusaanbiedingen die wij te bieden hebben voor het wedden op Olympische Spelen 2012!

Previous post:

Next post: