Wimbledon 2012

Wimbledon 2012, het meest prestigieuze toernooi in de internationale tenniswereld, speelt zich dit jaar af van 26 juni 2012 tot en met 08 juli 2012. De beste tennissers ter wereld treden aan op het gras van Wimbledon. Het belooft weer een mooi toernooi te worden met een keur aan topspelers! Mede door het eigen systeem van plaatsing van Wimbledon, zij gaan hierbij niet uit van de mondiale ranking maar hanteren een eigen arbitraire inschatting van sterkte, komt het vaak voor dat het meteen vanaf de eerste ronde al vuurwerk is op het heilige gras in London.

Wedden op Wimbledon 2012

Het twee weken durende toernooi zorgt voor heel veel boeiende en spannende matches. Al deze spannende wedstrijden zorgen er tijdens Wimbledon 2012 voor dat er heel veel mooie weddenschappen te maken zijn. Engeland en weddenschappen, onlosmakelijk met elkaar verbonden! En omdat die Engelsen zo graag wedden is er tijdens Wimbledon 2012 een hoop voordeel uit te halen voor jou. Zoals ieder jaar zal er ook dit jaar weer volop ingezet worden en ook veel geld gewonnen worden. Mocht je ervoor kiezen om Rafael Nadal als overwinnaar te noteren dan krijg je bij Unibet een notering van maar liefst 3,30.

Wimbledon 2012, het oog wil ook wat!

Om u als liefhebber van Wimbledon 2012 niet helemaal te laten verbleken in de vele weddenschappen die er te plaatsen zijn, hebben we een lijst opgesteld van een selectie van het vrouwelijk schoon wat zich tentoonstelt tijdens Wimbledon 2012:


De dames doen qua tenniskwaliteiten niet veel onder voor elkaar dus dat maakt het wedden op Wimbledon 2012 bij de dames extra spannend. Uiteraard staat de nummer 1 van de wereld Maria Sharapova na haar winst van de Grand Slam Parijs als favoriet genoteerd maar ook de winnares van Wimbledon 2011, Petra Kvitova, staat hoog genoteerd. En vergeet onze nationale trots Arantxa Rus niet. De 21-jarige tennisspeelster uit Delft wordt nu al de “reuzendoder” genoemd en ook zij zal het goed doen bij de noteringen van de diverse bookmakers. Als ze dezelfde vorm heeft als vorig jaar op Roland Garros dan zal ze zeker ver komen. Toen stuurde ze de in de top 5 geplaatste Kim Clijsters naar huis.

Bij de heren staat Novak Djokovic bovenaan de lijst van favorieten en ook Rafael Nadal scoort weer zeer hoog. Als je gaat wedden op tennis dan kun je bij de diverse aanbieders dus rekenen op mooie noteringen. Alleen al bij Unibet kun je kiezen uit tientallen verschillende weddenschappen. Ook tijdens Wimbledon 2012 kun je blijven wedden op jouw favoriet.

Kijk Wimbledon 2012 live bij Unibet

Wil je nadat je een weddenschap geplaatst hebt live kijken naar een match? Bij Unibet worden bijna alle wedstrijden LIVE gestreamt. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken en je kunt kiezen welke Wimbledon 2012 match je live wilt kijken. Heerlijk vanaf je laptop ergens op een wifi-beschikbare plek inloggen en de wedstrijden live volgen.

Maak Wimbledon 2012 je eigen succes!

Wimbledon 2012Zoek je favoriete speler, speelster of wedstrijd, voorspel wie de finale gaat spelen of kies uit tal van andere mogelijkheden om een weddenschap te plaatsen op Wimbledon 2012. Wie heeft er dit jaar de beste vorm, wie komt het beste uit de bus op het altijd moeilijk te bespelen gras en welke outsider scoort dit jaar onverwacht boven zijn kunnen? Beantwoord deze vragen op de juiste manier en make some money met het wedden op Wimbledon 2012!

Previous post:

Next post: