Sharp Sports Betting

Sharp Sports Betting

Met alle aspecten en de vele verschillende mogelijkheden (een boek zoals Sharp Sports Betting b.v.) die er aangeboden worden door de aanbieders van sportweddenschappen is deze mooie vorm van wedden erg leuk om te doen. Veel online aanbieders geven je tips en uitleg over hoe te handelen wanneer je gaat beginnen met sportweddenschappen. Deze tips dragen er zeker toe bij dat je als beginnende sportwedder al snel de basisprincipes onder de knie zal hebben. Toch willen wij als sportweddenschappen promotor je de volgende tip kenbaar maken.

Het boek Sharp Sports Betting kan je echt van pas komen

Stanford Wong is de auteur van een boek genaamd Sharp Sports Betting. Dit boek kijkt op een andere manier naar sportweddenschappen dan de doorsnee sportwedder. In dit boek wordt vooral naar de wiskunde en de statistische gegevens achter sportweddenschappen gekeken. Alhoewel het boek vooral ingaat op Amerikaanse sporten zoals American Football vinden wij het toch zeker de moeite waard om dit boek aan jullie als fanatieke sportwedder kenbaar te maken. Ook zul je zien dat de schrijver anders dan wij een grotere voorkeur heeft voor live sportsbooks dan voor online sportsbooks. In het boek worden allerlei zaken besproken. Voorbeelden hiervan zijn handicapping, bankroll beheer, wiskundige uitleg van enkelvoudige weddenschappen, moneyline vs spreadweddenschappen, poisson props en parlays.

In het boek zul je niet vinden hoe je een bepaalde wedstrijd zelf moet handicappen. Wat er echter onder andere wel in staat is hoe je de waarde van een sportweddenschappen kunt bepalen. Dit zijn allemaal zeer interessante onderwerpen die je als beginner met wedden op sport in staat stellen betere en meer winstgevende sportweddenschappen te plaatsen. Ook de tabellen die in het boek getoond worden zijn erg nuttig om te bestuderen. Al met al vinden wij dat het zeker de moeite waard is om dit boek aan te schaffen en hiermee je kennis te vergroten wat betreft sportweddenschappen. Het boek Sharp Sports Betting is te koop bij de meeste online verkopers zoals Amazon.com en Bol.com.

Previous post:

Next post: