Alpe-d'Huez

Zal de rit naar Alpe-d’Huez het verschil maken?De Tour de France 2011 nadert langzaam Parijs en het ziet er naar uit dat de rit van vandaag naar Alpe-d’Huez gaat bepalen wie er aanstaande zondag de gele trui mag aantrekken op de Champs Élysées. In tegenstelling tot de eerste ritten van de Tour de France 2011 waar vooral de chaos en angst troef waren door de talloze heftige valpartijen, en dan vooral de manier waarop deze valpartijen tot stand kwamen, zitten we deze laatste week weer aan de buis gekluisterd maar dan nu vanwege de bijna onmenselijke prestaties die de renners leveren in de Alpen. De grote vraag met nog 3 ritten te gaan in de Tour de France 2011 is of een van de grote favorieten zijn slag kan slaan op Alpe-d’Huez en in deze monsterlijke bergrit zijn overwinning voor het eindklassement vandaag op Alpe-d’Huez kan bewerkstelligen.

Kan Contador op Alpe-d’Huez zich revancheren?

Gisteren in de achttiende etappe van de Tour de France 2011 in de rit van Pinerolo, via de Galibier naarSerre Chevalier, waren alle ogen gericht op de favorieten van deze Tour. Zou Contador zich eindelijk laten zien? Of toch Evans? Zijn de broertjes Schleck goed genoeg om toe te slaan? Hoe zal Voecler zich houden? Al deze vragen zouden beantwoord worden in de koninginnerit van de Tour de France 2011, daags voor Alpe-d’Huez. Uiteindelijk was het Contador die tot veler verbazing het tempo van de andere favorieten niet kon volgen en bleken de gebroeders Schleck duidelijk over de beste benen te beschikken en deze loodzware etappe. En tegen alle verwachtingen in wist Voecler zijn gele trui met een uiterste inspanning nog met een dag te verlengen. Zou hij dit op Alpe-d’Huez ook kunnen of komt vandaag Alberto Contador alsnog laten zien dat hij de kandidaat is voor de eindoverwinning? De kenners geloven er niet meer in en strepen Contador door als kandidaat voor de gele trui in Parijs. Zal de winnaar van gisteren Andy Schleck vandaag op de Alpe-d’Huez de prijs moeten betalen voor zijn enorme inspanning van gisteren of kan hij het nog een keer doen? Wat dacht u van Cadel Evans? Als hij vandaag op Alpe-d’Huez ervoor kan zorgen dat de achterstand beperkt blijft kan hij morgen in de Grenoble op de tijdrit toeslaan. De vraag die natuurlijk heel Frankrijk bezig houdt is of Voecler nog een keer het huzarenstukje van gisteren kan herhalen en aan kan klampen bij de favorieten en nog een dag de gele trui behouden?
Alpe-d'Huez

Kunnen de Nederlanders nog iets doen op Alpe-d’Huez

Door een stevige valpartij in de eerste week werd al snel duidelijk dat de Tour de France 2011 een heel eind over was voor Robert Gesink. Het herstellen kostte dermate veel energie dat presteren op het hoogste niveau echt niet meer haalbaar bleek te zijn. Maar zou hij toch nog van betekenis kunnen zijn op Alpe-d’Huez? Gisteren ging hij weer als vanouds met de besten omhoog en het zag eruit of zijn hij redelijk hersteld is op dit moment. Of het genoeg is om vandaag op Alpe-d’Huez een rol van betekenis te spelen is de vraag. Verder houden we andere Nederlandse klimmer sook goed in de gaten vandaag. Kan Rob Ruiijgh ook vandaag naar Alpe-d’Huez weer bij de eerste 50 zitten? Kan Johnny Hoogerland ondanks zijn blessures en verwondingen nog aanvallen? Allenmaal vragen die binnen een paar uur beantwoord zullen worden. Denkt u te weten wie er vandaag op Alpe-d’Huez gaat toeslaan, misschien vindt u het dan wel leuk om daar ook een kleine weddenschap op te zetten. Indien u dat van plan bent raden wij u aan zorgvuldig om te gaan met de keuze waar u deze weddenschap plaatst. Op deze site vindt u enkele betrouwbare aanbieders van wedden op sport waar u leuke weddenschappen kunt plaatsen.
Kijkt u eens rustig rond en doe uw voordeel met de leuke aanmeldingsbonussen die zij voor u klaar hebben liggen.
Met zo’n kleine weddenschap wordt de etappe naar Alpe-d’Huez nog spannender….

Previous post:

Next post: