iDeal

Betalen met iDeal.

iDeal betaling, hoe werkt het?
iDeal staat voor betalingen doen op internet. iDeal is van dezelfde provider als de Chipknip en PIN, de firma Currence, een Nederlandse organisatie in het leven geroepen door een aantal Nederlandse banken tesamen.

Hoe werkt het precies? Als een persoon op een webshop of bij een online casino een betaling of storting wil doen staan daar vaak meerdere betaalmogelijkheden. Een van deze is de iDeal-betaling. Zodra je deze mogelijkheid aanklikt kun je jouw bankl naar keuze selecteren. Dan word je doorgesluisd naar het internetbankieren gedeelte van jouw bank. Je moet dan net als je gewend bent gewoon inloggen en staat de betaalopdracht die je wilt gaan doen al klaar. Dan moet je bij je bank goedkeuring geven voor deze betaalopdracht en wordt het bedrag van je rekening afgeschreven.
Bij zo’n beetje alle grote banken kun je tegenwoordig gebruik maken van iDeal betalingen.

Voordelen van iDeal betalingen

De voordelen van een iDealbetaling dat het aan de gebruiker een gerust en vertrouwd gevoel geeft dat hij gewoon met zijn eigen bank te maken heeft, en als die het goedkeurt dan zal het toch wel vertrouwd zijn. Een groot voordeel is ook dat de opdracht al klaar staat en dat je dus geen fouten bij het invoeren kunt maken.

Ondanks het feit dat betalen via de iDeal mogelijkheid al heel erg ingeburgerd is, hebben toch nog wel een behoorlijk aantal mensen er nog niet echt een veilig gevoel bij. Wij kunnen u garanderen dat de sites die wij hier aanbevelen allemaal heel erg veilig en betrouwbaar zijn wat iDeal betalingen betreft.
iDeal

Ideal niet helemaal ideaal?

Toch een kleine kritische noot. Met iDeal kun je niet zelf op je eigen bankrekening storten. Dit is zeker wel een nadeel bij het wedden op sport als je wint. Het winstbedrag kan niet via iDeal gestort worden op je rekening, maar dit gaat gewoon via een bankoverschrijving. Dit is trouwens wel heel erg simpel dus echt heel erg is het niet, het zou alleen nog idealer zijn als dit ook via iDeal zou kunnen. Wie weet wordt dit in de toekomst nog mogelijk.

Wat ons betreft dekt de naam volledig de lading. iDeal betalingen zijn ideaal.

Previous post:

Next post: