RKC Waalwijk

RKC WaalwijkRKC Waalwijk speelt het seizoen 2011/2012 weer in de eredivisie. Het bleef erg spannend tot aan de laatste wedstrijddag van de Jupiler League. Met een voorsprong van 2 punten op FC Zwolle begon RKC Waalwijk hun allesbeslissende wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Met maar liefst 1600 meegereisde supporters vanuit Waalwijk en omstreken, was de sfeer in Sittard erg goed. RKC Waalwijk hield het kampioenschap uiteindelijk knap in eigen hand door met 1-2 van Fortuna Sittard te winnen. RKC Waalwijk is dus gepromoveerd van de Jupiler League naar de Eredivisie en zal volgend jaar weer uitkomen in de hoogste divisie van Nederland. Een hele knappe prestatie, omdat RKC Waalwijk vanuit een grote achterstand halverwege het seizoen FC Zwolle alsnog wist in te halen.

De promotie van RKC Waalwijk was niet voorspeld

In de winterstop zag het er allemaal nog niet zo vanzelfsprekend uit voor RKC Waalwijk. Met maar liefst 13 punten voorsprong was FC Zwolle koploper en zwaar favoriet om het volgende seizoen voor de Eredivisie uit te komen. Toch wist RKC Waalwijk het tij te keren, wedstrijd na wedstrijd werd er gewonnen waar FC Zwolle steeds verder in de problemen kwam en veel punten liet liggen. De Waalwijkers waren een klasse beter en wisten ondanks de grote druk het hoofd koel te houden wat resulteerde in goed voetbal en veel winstpunten.

Aanstaande zondag zal RKC Waalwijk worden gehuldigd en dit belooft een groot feest te worden. We kijken er naar uit dat RKC Waalwijk volgend jaar weer mee mag doen in de Eredivisie waarin ze tegen FC Twente, Ajax, PSV en Feyenoord zullen spelen.

RKC Waalwijk bij OpSportWedden

Ben je fan van RKC Waalwijk en ben je een liefhebber wedden op sport dan kun je op onze site lezen bij welke aanbieder van sportweddenschappen je dit het beste kunt doen. Aanmelden bij de door ons geselecteerde aanbieders is erg eenvoudig en erg betrouwbaar. Meld je aan zodat je ook nog eens kunt profiteren van een gratis bonus om mee te spelen! Als echte fan van RKC Waalwijk kun je op deze manier nog meer genieten van de wedstrijden die er aankomend seizoen in de Eredivisie gespeeld gaan worden. Het aanmoedigen van je favoriete club RKC Waalwijk wordt een heel stuk spannender wanneer je daarnaast ook nog een mooie weddenschap hebt geplaatst!

Previous post:

Next post: