Sportweddenschappen en statistieken

Hoe kun je het beste sportweddenschappen plaatsen. Wat voor nut heeft voorkennis en wat zeggen statistieken eigenlijk. De rasechte gokker kijkt niet naar statistieken maar volgt altijd zijn gevoel. De reden hiervan schuilt in het feit dat het gevoel van teleurstelling en onvrede vele mate groter is als de weddenschap niet gewonnen wordt wanneer men het gevoel niet volgt maar de statistieken dan andersom. Liever het gevoel van “jammer maar mijn gevoel zei dat ik dit moest doen”, dan “zie je nou wel, ik had gewoon naar mijn gevoel moeten luisteren!”. Ook zo vlak na een wk voetbal wordt het weer duidelijk dat voor allebei iets valt te zeggen. Volgens de statistieken had er nog nooit een Europees team een wereldtitel weten te pakken op een vreemd continent. Wanneer men volgens de statistieken dus in de halve finale op Uruguay zijn geld had gezet was bedrogen uitgekomen, want Nederland bleek in de halve finale sterk genoeg om deze statistiek om zeep te helpen.

Daar lijnrecht tegenover staat dat er volgens de statistieken de openingswedstrijd van een wk voetbal vaak in een gelijkspel eindigt. En zie, ook in Zuid-Afrika eindigde de openingswedstrijd tussen gastland Zuid Afrika en Mexico in 1-1. Maar ja, volgens de statistieken haalt het gastland ook de volgende ronde, maar helaas moesten we al na de groepsfase afscheid nemen van Zuid Afrika in deze editie van het wereldkampioenschap voetbal.

Toch zit er wel degelijk een groot verband tussen statistieken en sportweddenschappen. Als bijvoorbeeld PSV het altijd lastig heeft bij Roda JC uit dan zal de sportweddenschappen aanbieder daar ook rekening mee houden in zijn quotering. Statistieken zijn er niet voor niks, ze geven geen zekerheid maar als je ze wijs weet te gebruiken kan dit je het nodige voordeel geven. Ook voorkennis biedt vaak een mooi voordeel en het loont dus wel degelijk de moeite om op de juiste sites de gegevens van de sporters of de teams te bekijken. Is er een speler geblesseerd of geschorst of heeft het team een belangrijke wedstrijd voor de boeg en zullen ze juist daarom hun sterkste spelers sparen. Wie goede kennis vergaart en de statistieken op de juiste manier gebruikt is een gevaarlijke speler voor de sportweddenschappen aanbieder. Wees dus op de hoogte van het laatste nieuws en wordt zo een winnende speler. Sportweddenschappen kun je het beste afsluiten bij Unibet en Bwin, dit zijn grote betrouwbare aanbieders waar je geld veilig is en waar je ook makkelijk uitbetaald krijgt als je weddenschappen wint. Ook kan het soms lonen om de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Regelmatig verschillen de quoteringen voor dezelfde weddenschappen, dit kan al snel een verschil van vele euro’s extra winst opleveren.

Previous post:

Next post: