wedden op darten

Wedden op darten

Sinds Raymond van Barneveld Nederland in 1995 in één keer op de dartswereldkaart door de finale darten van de Embassy te halen hebben steeds meer mensen interesse om te wedden op darten. De Embassy is het officieuze wereldkampioenschap van de BDO (Britisch Darts Organization). Hij verloor deze finale weliswaar van Ritchie Burnett maar het begin van een rage was geboren en de populariteit van het darten schoot omhoog in Nederland en zo ook de behoefte naar het wedden op darten. In Engeland is het de normaalste zaak om een weddenschap te plaatsen op een darts wedstrijd of op de kans dat er een negen darter of iets dergelijks gegooid zal worden.In 1998 en 1999 won van Barneveld het toernooi en vanaf dat moment was er geen dartbord meer te vinden in de Nederlandse winkels. Iedereen ging darten, elke kroeg begon een dartsteam en de competities en toernooien groeiden als kool. In 1998 was het wel zover. Barny won van Ritchie Burnett en was wereldkampioen darten. Hij verdedigde zijn titel in 1999 en won nog twee keer (2003, 2004). In 2005 stapte hij over naar de andere dartsorganisatie de PDC onder leiding van Phil Taylor. De PDC is heden ten dage de belangrijkste dartsorganisatie die de meeste professionele dartspelers vertegenwoordigt.

Wedden op darten in de PDC

Het wedden op dartswedstrijden is in Engeland de gewoonste zaak van de wereld. Voor ons Nederlanders is het tegenwoordig ook leuk om op de PDC wedstrijden te wedden omdat we drie Nederlandse toppers hebben die meespelen. Raymond van Barneveld, Michael van Gerwen en Roland Scholten zetten al sinds enkele jaren, met wisselend succes, hun beste beentje voor in het keurkorps van Phil Taylor en zijn Premier league darten. Natuurlijk mogen we Co Stompe niet vergeten in dit rijtje. Ook al zien veel mensen hem niet als een topper, hij is dat zeker wel. Bij het wedden op darten is het mogelijk om te wedden op alle belangrijke dartswedstrijden die er gespeeld worden tegenwoordig. Wij adviseren om te wedden op dartswedstrijden bij de bookmaker StanJames.com, Unibet of Bwin te doen. Deze aanbieders zijn allemaal zeer ervaren als het gaat om wedden op sport. Daarom is uw weddenschap hier veilig en vertrouwd. Het storten van echt geld is erg gemakkelijk en vertrouwd op deze sites en kan gewoon bvia iDeal of een eenvoudige Paysafecard. Bij deze specialisten op het gebied van sportweddenschappen kunt u wedden op darten vereenvoudigen voor uzelf omdat zij veel info en tips verschaffen. Zij bieden u de juiste odds bij het wedden op darten en hebben reeds jarenlang ervaring met dartswedstrijden. Bovendien geven zij u mooie welkomstbonussen. Een andere aanbieder die het in onze ogen goed doet met darts is Titanbet. Een nadeel van deze aanbieder is dat ze nog geen Nederlandse website hebben. Voordelen zijn dat ze iDEal accepteren en een welkomsbonus hebben van 100% tot $250.

Denk aan een 9-darter bij het wedden op darten

Bij darten is een van de meest uitzonderlijke dingen het gooien van een zogenaamde 9-darter. Bij een 9-darter gooi je met 9 darts de score 501 uit. Een knappe prestatie omdat 9 darts het minimale is wat er nodig is voor een 501 score uit te gooien. Daarom is het zo leuk om bij het wedden op darten hier een weddenschap op te plaatsen De meest voor de hand liggende score die je dan gooit is 2 x 180 en daarna de finish van 141. Bij live darten ontstaat er een ware vreugde explosie onder het toch al vaak luidruchtige publiek wanneer een speler een 9-darter gooit. En aangezien er toch best regelmatig een 9-darter gegooid wordt is het niet onverstandig om bij het wedden op darten ook daar een bescheiden weddenschap op te plaatsen

Previous post:

Next post: