KNVB Beker

Wedden op KNVB beker

8 mei 2011 was de finale van de KNVB beker. De finale om de KNVB Beker ging dit jaar, tussen Ajax en FC Twente. Decor van deze strijd om de KNVB Beker was de Rottterdamse Kuip, dus konden geen van beide teams spreken van een thuisvoordeel. Ook in de Eredivisie voeren deze teams al jaren strijd om de titel, samen met PSV en op papier zag het er naar uit dat het een mooie en spannende bekerfinale ging worden en ook erg interessant voor wedden op knvb beker. Maar aangezien ook de ontknoping van de Eredivisie erg dichtbij was en beide teams nog goede papieren had om Landskampioen te worden werd er gevreesd voor een behoudende KNVB Beker finale. Niets bleek minder waar. Beide teams gingen vol voor deze mooie trofee en uiteindelijk trok FC Twente aan het langste eind en versloegen de Tukkers de Amsterdammers met 3-2.

Oorsprong KNVB Beker

Voor de allereerste strijd om de KNVB beker moeten we al heel ver terug in de tijd. Deze spannende bekercompetitie werd verzonnen in 1898. Weliswaar heette het toen nog geen KNVB Beker, maar de Holdertbeker, vernoemd naar de bedenker van deze bekercompetitie. Niet eerder dan 1946 was het toen deze beker werd omgedoopt in KNVB Beker. Een aantal jaren heeft de KNVB Beker de naam van de sponsor gedragen, zo spraken we enkele jaren van de Amstel Cup en de Gatorade Cup, maar tegenwoordig het het weer gewoon de KNVB Beker. De winnaar van de KNVB Beker krijgt behalve de prachtige trofee ook een ticket voor de Europees Voetbal, een prijs die meteen enkele tonnen garandeert voor de clubkas. Niet zo raar dus dat de strijd om de KNVB Beker echt serieus genomen wordt.

De strijd om de KNVB beker komend seizoen

Eind augustus 2011 zal de strijd om de KNVB Beker weer losbarsten. KNVB BekerTalloze amateurclubs mogen dan hopen op de dag van hun leven en ook op daverend spel om zo hun amateur clubje een ronde verder te krijgen en wie weet ooit een mooie topploeg als tegenstander te krijgen, want voor amateurs is de strijd om de KNVB beker het ideale podium om zich in de picture te spelen. Aan het winnen van de KNVB Beker zit een extra bonus, de winnaar van de KNVB Beker mag namelijk uitkomen tegen de landskampioen voor de Johan Cruijff schaal. Dit jaar zal de strijd om de Johan Cruijff schaal gehouden worden op 30 juli 2011 in de Arena en zal gaan tussen de winnaar van de KNVB Beker van afgelopen seizoen, FC Twente en de landskampioen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in de Amsterdam Arena dus zullen de Amsterdammers een groot thuisvoordeel hebben.

Welkomstbonus bij wedden op KNVB beker

Wil je een gokje wagen op deze spannende beker competitie en wedden op knvb beker ga dan naar Unibet en plaats een mooie weddenschap op jouw favoriet. Ook ontvang je meteen een mooie welkomstbonus bij Unibet. Zeker in de eerste ronde kunnen er nogal eens verrassende uitslagen zijn en kan wedden op de KNVB Beker nog wel eens heel lucratief zijn.

Previous post:

Next post: