FC Twente

Wedden op FC TwenteEen van de relatief jongere clubs die wij bespreken bij wedden op voetbal is FC Twente en wanneer u wilt wedden op FC Twente leest u hieronder de nodige informatie. FC Twente is een redelijk jonge club in het betaalde voetbal in Nederland. Door een fusie van Sportclub Enschede en de Enschedese Boys is op 1 juli 1965 FC Twente ontstaan. De thuiswedstrijden van FC Twente worden gehouden in De Grolsche Veste. Dit stadion biedt plaats aan 24.000 toeschouwers.

Afgelopen seizoen was natuurlijk een prachtig seizoen voor het wedden op FC Twente.

FC Twente werd landskampioen. Naast dit eerste landskampioenschap heeft FC Twente ook twee keer de KNVB Beker gewonnen. Ook werd dit jaar de Johan Cruijffschaal gewonnen. Internationaal heeft FC Twente 1 keer de finale bereikt van de UEFA Cup, maar helaas geraakten de Tukkers niet verder dan de tweede plaats. De UEFA Intertoto Cup werd in 2006 gewonnen door FC Twente. Zoals u leest kunt u wedden op FC Twente in de landelijke competitie maar ook is wedden op FC Twente op Europees niveau mogelijk.
Wedden op FC Twente

Belangrijke clubinformatie voor het wedden op FC Twente.

In seizoen ’09-’10 zal er een nieuwe hoofdtrainer zijn bij FC Twente. Michel Preud’homme heeft de moelijke taak om het succes van zijn voorganger McLaren voort te zetten. Na zijn imposante loopbaan als keeper nam hij een korte tijd plaats in het bestuur van Benfica. Echter in 2000 verkaste hij naar zijn grote liefde Standard Luik om daar als hoofdtrainer aan de gang te gaan. Lang bleef hij daar geen trainer, want ondanks zijn goede resultaten vond hij dat hij van meer waarde voor de club kon zijn als technisch directeur. In 2006 ging hij toch weer als hoofdtrainer daar aan de slag. Nadat hij als trainer Standard Luik landskampioen had gemaakt was de magie weg en besloot hij om als hoofdrainer aan de gang te gaan bij AA Gent in 2008. Komend seizoen is Michel Preud’homme de baas op het veld bij FC Twente. Komend seizoen zijn er erg veel spelers die geen deel meer uitmaken van de Twentse selectie, te weten: Ransford Osei (naar Maccabi Haifa), Marko Arnautovic (naar Werder Bremen), Nikita Rukavytsya (naar Herta BSC), Wellington (naar 1899 Hoffenheim), Cees Pauwe (naar Excelsior), Jeroen Heubach (gestopt), Miroslav Stoch (naar Fenerbahce), Blaise Nkufo (naar Seattle Sounders), Romano Denneboom, Ronnie Stam (Wigan Athletic), Nashat Akram en Slobodan Raikovic (terug naar Chelsea). Een kleiner aantal dan dat er vertrokken is komen komend seizoen de selectie versterken: Marc Janko (van Red Bull Salzburg), Rasmus Bengtsson (van Herta BSC), Emir Bajrami (van IF Elfsborg), Wilko de Vogt (van FC Oss), Nacer Chadli (van AGOVV Apeldoorn) en Roberto Rosales (van AA Gent).

Topper van de club

Bryan Ruiz is zonder twijfel de topper bij FC Twente, alleen is de vraag hoe lang hij nog deel uit zal maken van FC Twente, want het is duidelijk dat deze vedette niet door de Tukkers gehouden kan worden. De 24-jarige spits uit Costa Rica had met zijn 24 doelpunten het afgelopen seizoen een zeer groot aandeel in het landskampioenschap.

Talent van de club

Nacer Chadli is de naam van het jonge talent dat over is genomen van AGOVV Apeldoorn. De Marokkaanse Belg heeft vorig jaar in de Jupiler League laten zien dat hij terfzeker kan zijn. Het is nu aan dit talent om te laten zien dat hij ook het niveau van de Eredivisie aankan.

Wat gaat komend seizoen brengen?

Na de fantastische prestatie die FC Twente vorig seizoen heeft neergezet, zal het moeilijk zijn om dat te evenaren. Een plaats bij de eerste vijf zal zeker de doelstelling van de club zijn en dit willen wij dan ook als tip meegeven wanneer u gaat wedden op FC Twente. Tevens zal er geprobeerd worden om te overleven in de Champions League. Een heel nieuw speelterrein voor de Tukkers. De tijd zal leren hoe ver FC Twente is op internationaal gebied maar voor de fans en gokliefhebbers is het zeker spannend om op dit hoogste podium te wedden op FC Twente.

Wilt u wedden op FC Twente, klik dan op een van onze aanbieders.

Previous post:

Next post: