Wedden op FC Utrecht

Wedden op FC UtrechtWanneer je fan bent van deze Utrechtse club dan vind je bij wedden op voetbal alle benodigde informatie voor het wedden op FC Utrecht. Pas op 1 juli 1970 werd FC Utrecht opgericht uit een fusie van drie clubs, te weten Velox, DOS en Elinkwijk. Enkele jaren geleden in de oude Galgenwaard vervangen door een nieuwe Galgenwaard, het stadion wat de thuisbasis is van FC Utrecht. In de Galgenwaard is er plaats voor 24.426 toeschouwers.

Wedden op FC Utrecht gezien de prestaties van deze club

Landskampioen mochten de Utrechtenaren zich als FC Utrecht nog nooit noemen, maar wel werd al drie keer de KNVB Beker gewonnen, en wel in 1985, 2003 en 2004. Ook werd er twee keer een tweede plaats behaald als verliezend finalist van de KNVB Bekerfinale. Europees gezien heeft FC Utrecht ook al tal van avonturen behaald echter werd er nooit een mooie prijs mee naar de Galgenwaard genomen. De hoofdtrainer van FC Utrecht in Ton Du Chatinier. Du Chatinier is begonnen bij FC Utrecht als jeugdtrainer. Maar na enige tijd wilde hij het toch voor het zeggen hebben bij een eerste elftal en vertrok daarom naar VV Montfoort, een amateurclub. Na VV Montfoort volgden nog 5 andere amateurclubs, te weten SV Argon, AFC, Kozakken Boys, USV Elinkwijk en SV Spakenburg, waar Ton Du Chatinier als hoofdtraier aan de slag ging. In 2008 keerde hij terug bij FC Utrecht waar hij assistent trainer werd van Willem van Hanegem. Toen Van Hanegem eind 2008 op staande voet werd ontslagen kreeg Du Chatinier de kans om bij zijn grote liefde hoofdtrainer te worden. Door de goede resultaten die hij tot dusver heeft laten zien mag hij ook komend seizoen hoofdtrainer van de Utrechtenaren zijn. Het heeft er alle schijn van dat het ook dit jaar weer een mooi seizoen wordt voor het wedden op FC Utrecht.

Wedden op FC Utrecht

Verdere belangrijke informatie voor het wedden op FC Utrecht

Spelerswisselingen: In vergelijking met vorig seizoen keren de volgende spelers niet meer terug in de selectie van FC Utrecht: Gregoor van Dijk (naar AEK Larnaca), Ken van Mierlo (naar RBC Roosendaal), Leroy George (naar NEC), Hans Somers en Frank van der Zwan (naar Go Ahead Eagles). Om de selectie van FC Utrecht te versterken zijn de volgende spelers aangetrokken: Tommy Oar (van Brisbane Roar), Adam Sarota (van Brisbane Roar) en Michael Zullo (van Brisbane Roar).
Topper van de club: De Belgische speler Dries Mertens is de topper bij FC Utrecht. Vorig seizoen overgekomen van AGOVV Apeldoorn en meteen etaleerde Mertens zijn kwaliteiten bij FC Utrecht. Ook komend seizoen wordt er erg veel verwacht van deze topper bij FC Utrecht.
Talent van de club: Van de Australische club Brisbane Roar kwamen drie spelers over naar Utrecht. De achttienjarige Tommy Oar is van deze drie ongetwijfeld het beste talent. Wanneer u gaat wedden op FC Utrecht is dit zeker een speler om rekening mee te houden. Inmiddels is deze Oar ook al een Australisch international, en verwacht wordt dat hij binnen no time in Utrecht zijn kunsten zal laten zien.

Wat gaat komend seizoen brengen?
FC Utrecht kende afgelopen seizoen een prima seizoen met een prachtige zevende plaats in de Eredivisie. Komend seizoen zal de Utrechtse formatie zeker zich willen verbeteren en is een plaats bij de eerste vijf de doelstelling. Tevens ligt er een grote uitdaging in hoever ze het zullen schoppen in het Europese avontuur.

Wilt u wedden op FC Utrecht neem dan een kijkje bij een van onze aanbieders.

Previous post:

Next post: