SC Heereveen

Wedden op HeerenveenVeel voetballiefhebbers wagen graag een gokje op hun favoriete club en als je favoriete club Heerenveen is dan staat hier de info die bruikbaar is voor het Wedden op Heerenveen. Een leuke en betrouwbare manier om dit te doen vindt u bij wedden op voetbal.
In 1920 onstond er in Heerenveen de sportclub Athleta. Een jaar later, in het seizoen ’21-’22 werd de naam Athleta veranderd in Spartaan. Deze naam hield maar kort stand want al in oktober 1922 werd de naam weer veranderd, deze keer in v.v. Heerenveen. Om onduidelijke reden werd deze naam aan de club gegeven door de Nederlandse Voetbal Bond. In juni 1977 werd v.v. Heerenveen omgezet naar SC Heerenveen. Thuisbasis is het Abe Lenstra Stadion, vernoemd naar de legendarische speler van Heerenveen. Het stadion biedt plaats aan 26.100 toeschouwers. Heerenveen begon in de tweede klasse toen in 1954 het betaald voetbal in nederland begon. Het duurde tot het seizoen ’59-’60 voordat de promotie naar de eerste klasse werd bewerkstelligd. Enkele seizoenen later degradeerde de club echter weer. Na een groot aantal seizoenen eerste divisie met een enkel uitstapje naar de hoogste klasse was het Foppe de Haan die uiteindelijk Heerenveen in het seizoen ’92-’93 weer naar de eredivisie bracht. Sinsdien speelt heerenveen onafgebroken in de hoogste divisie met als beste resultaat de tweede plaats in het seizoen ’99-’00. Reeds meerdere malen heeft heerenveen zich gekwalificeerd voor de UEFA Cup. Ook werd in 2009 de KNVB beker gewonnen.

Wedden op Heerenveen

Wedden op Heerenveen in seizoen 2011-2012

SC Heerenveen heeft komend seizoen een nieuwe trainer: Ron Jans. Na eerst een aantal amateurclubs te hebben getraind wordt Jans in 2001 assistent-trainer bij Emmen. Halverwege seizoen ’02-’03 verliet hij Emmen om als hoofdtrainer aan de gang te gaan bij FC Groningen, om daar na 8 jaar trouwe dienst te vertrekken. Hij was de langst zittende hoofdtrainer ooit bij FC Groningen. Dit seizoen mag hij aan de slag bij SC Heerenveen. Komend seizoen zijn er een aantal spelers die niet terug zullen keren in de Heerenveense selectie, te weten: Goran Popov (naar Dinamo Kiev), Henk Timmer, Hernan Losada (naar Anderlecht), Michael Dingsdag (naar FC Sion), Gerald Sibon (naar Melbourne Heart), Martin Lejsal (naar FC Brno), Arnor Smarason (naar esbjerg FB in Denemarken) en Paulo Henrique (naar Palmeires in Brazilië). Om dit op te vangen komen de volgende spelers de selectie versterken: Arnold Kruiswijk (van Roda JC), Bas Dost (van Heracles Almelo), Calvin Jong-A-Pin (van Vitesse), Youssef El-Akchaoui (van NEC) en Ingolfur Sigurdsson (van KR Reykjavik).

Wie zijn voor het Wedden op Heerenveen de smaakmakers van de club?

Topper van de club.
Als topper van de club kunnen we toch wel Mika Väyrynen beschouwen. Ondanks zijn blessureleed van afgelopen seizoen was hij de wedstrijden die hij speelde de bepalende speler. Veel wordt van hem komend seizoen verwacht.
Talent van de club
Gekocht van Heracles wordt Bas Dost beschouwd als het talent voor Wedden op Heerenveen voor komend seizoen. De makkelijk scorende spits zal zich moeten bewijzen, maar dat hij talent heeft, daar zijn de voetbalgeleerden het wel over eens.
Wat gaat komend seizoen brengen?
Bij het Wedden op Heerenveen zal menig better ongetwijfeld aan het begin van het seizoen hoog willen inzetten. Doelstelling zal plaatsing voor Europees voetbal zijn, iets wat ook wel Heerenveen waardig is. Veel zal afhangen van de nieuwkomers en of Ron jans zijn stempel kan drukken. Wedden op Heerenveen kan gedaan worden bij alle bookmakers die wij u aanbieden.

Previous post:

Next post: