Heracles

Wedden op HeraclesIn dit artikel van wedden op voetbal beschrijven we de club Heracles Almelo voor diegenen die interesse hebben in Wedden op Heracles. Op 3 mei 1903 werd in Almelo de voetbalclub Heracles opgericht, vernoemd naar Herakles, de halfgod uit de Griekse mythologie. Dit maakt deze club tot een van de oudere betaald voetbal clubs uit Nederland. De clubkleuren van Heracles zijn zwart-wit. Sinds 1974 is er betaald voetbal in Almelo, eerst onder de naam SC Heracles ’74, maar in 1994 hebben ze op verzoek van de gemeente de naam veranderd in Heracles Almelo. Er wordt gespeeld in het Polman Stadion waar 8500 toeschouwers de wedstrijden kunnen aanschouwen. Waar in het verleden Heracles jarenlang een vaste kracht was in de Eerste Divisie werd het in het seizoen ’85-’86 kampioen van de Eerste Divisie, waardoor het rechtstreeks promoveerde naar de Eredivisie. Helaas konden ze zich daar niet handhaven en eindigden ze meteen op de 18e plek wat automatisch resulteerde in directe degradatie. In het seizoen ’04-’05 wist Heracles wederom kampioen van de Eerste Divisie te worden waardoor promotie naar de hoogste klasse weer een feit was. Sindsdien weet Heracles zich te handhaven en afgelopen seizoen was meteen hun beste seizoen ooit. Onder begeleiding van Gertjan Verbeek wist de club uit Almelo de 8e plaats te behalen in de Eredivisie, een prestatie die er niet om liegt. Dus wedden op Heracles is wat dat betreft altijd spannend.

Wedden op Heracles

Wanneer je gaat wedden op Heracles vind je hier de trainersinfo

Dit jaar neemt Peter Bosz het stokje over van Gertjan Verbeek. Bosz begon zijn trainerscarriƫre bij de amateurs van AGOVV om daar amateurkampioen in 2002 te worden. Zijn eerste betaald voetbal club was De Graafschap in 2003. Na degradatie van De Graafschap vertrok Bosz naar Heracles Almelo, en deze club promoveerde onder zijn leiding naar de Eredivisie. In 2006 stopte Bosz met het trainersvak en ging bij Feyenoord aan de slag als technisch manager. 14 Januari 2009 vertrok Bosz bij Feyenoord en komend seizoen zal hij weer op het veld staan als hoofdtrainer bij Heracles Almelo.

Houd bij het wedden op Heracles rekening met de nodige spelerswisselingen

Komend seizoen zijn er een hoop spelers die niet zullen terugkeren in de selectie van Heracles Almelo. Dit zijn: Juko Hakola (naar Willem II), Bas Dost (naar SC Heerenveen), Martin Pieckenhagen, Sebastiaan Steur, Jorg van Nieuwenhuizen (naar Hoek amateurs), Denis Mangafic, Maikel Kampjes, Paddy John, Vojtech Schulmeister, Dennis Rosink, Andrzej Ornoch en Quas Shayesteh. Om de selectie toch een beetje op sterkte te houden zijn de volgende spelers naar Almelo gehaald: Glynor Plet (komt van Telstar), Xander Houtkoop (komt van FC Emmen, Ben Rienstra (komt van de jeugd van AZ) en Remko Pasveer (komt terug van Go Ahaed Eagles waaraan hij was verhuurd).
Wat gaat komend seizoen brengen?
Ongetwijfeld zal Peter Bosz proberen om met zijn selectie de prestatie van Gertjan Verbeek van vorig seizoen te evenaren, maar de verwachting is dat dit waarschijnlijk niet gaat lukken. Doelstelling zal ergens rond de 12e plek liggen en zolang er geƫindigd gaat worden boven de gevarenzone en rechtstreekse continuering in de Eredivisie behaald zal worden, zal men nie ontevreden zijn is de verwachting.
Denk jij te weten hoe Heracles het komend seizoen gaat doen in de Eredivisie dan kun je hier je sportweddenschap plaatsen om jouw voorspelling om te zetten in keiharde cash wanneer je gaat wedden op Heracles!

Previous post:

Next post: