Wedden op interlands FIFA

Wedden op interlands

Het lijkt al weer lang geleden, het WK in Zuid-Afrika waar het Nederlands Elftal de felbegeerde beker net miste en knap tweede werd in de finale tegen Spanje.

Inmiddels kijken we met z’n allen alweer uit naar het volgende grote voetbal evenement, het Europees Kampioenschap 2012. Het EK 2012 wordt gehouden in Polen en de Oekraïne en is een goed egelegenheid om te wedden op interlands. Alvorens dit toernooi van start gaat zijn er 14 landen die zich hiervoor moeten kwalificeren. Samen met de automatisch geplaatste Poolse en Oekraïense elftallen zullen deze 14 landen gaan strijden om het kampioenschap Euro 2012.

Wedden op interlands voor Kwalificatie Euro 2012

In anderhalf jaar tijd worden er diverse kwalificatie duels gespeeld tussen de deelnemende landen. In 9 verschillende groepen zullen 51 landen gaan uitmaken wie er uiteindelijk bij de laatste 16 overblijven voor deelname aan Euro 2012. Direct geplaatst zijn de groepswinnaars en de beste nummers twee. Daarnaast zullen 8 net niet geplaatste landen in verschillende play-off wedstrijden bepalen welke van die acht er alsnog doorgaan. Genoeg mogelijkheden voor het wedden op voetbal.
wedden op interlands
Het Nederlands Elftal zit in Groep E samen met Zweden, Finland, Hongarije, Moldavië en San Marino. Op het eerste gezicht lijkt dit voor Oranje een redelijk makkelijke groep. Onze jongens zullen het tegen Zweden wellicht niet voor niks krijgen maar de andere landen uit Groep E zullen voor Oranje geen groot obstakel worden. Toch is het wel veilig om Oranje als favoriet te kiezen bij wedden op interlands.

Wedden op interlands bij bookmakers

Ook voor dit grote sportevenement staan de diverse bookmakers klaar om de allerbeste weddenschappen aan te bieden. Met maar liefst 51 deelnemende landen zijn er tal van weddenschappen te maken voor deze interlands. Bwin en Unibet hebben in hun aanbod wedden op interlands ook match weddenschappen zodat je voorspellingen kunt maken over welke landen zich weten te kwalificeren en ook welke landen groepswinnaar worden. Maar ook bij Stan Jamesen Betsson kan je wedden op interlands. Oranje krijgt bij Unibet een quotering van 1,10 bij het wedden op interlands wanneer ze bij de laatste 16 landen eindigt.

Er zijn dus vele wedstrijden en daardoor veel mooie voorspellingen te doen in de aanloop naar Euro 2012. Ga voor wedden op interlands naar één van onze aanbieders die je terugvindt op onze site.

Previous post:

Next post: