NAC Breda

Wedden op NAC

Voor elke fan van de Bredase voetbalclub hebben we hieronder een aantal zaken op een rijtje gezet zodat bij het wedden op NAC de juiste keuzes gemaakt kunnen worden. Op 19 september 1912 besloten twee voetbalverenigingen te fuseren in Breda. Zo onstond er uit NOAD (wat staat voor Nooit Opgeven Altijd Doorzetten) en ADVENDO ( wat staat voor Aangenaam Door Vermaak En Nuttig Door Ontspanning) de club NAC, Noad Advendo Combinatie. Sinds 1956 speelt NAC Breda in de Eredivisie. Sinds 1996 speelt NAC Breda haar thuiswedstrijden in het Fujifilm stadion wat plaats biedt aan 16.400 toeschouwers. De clubkleuren van NAC Breda zijn geel-zwart. Voor het wedden op NAC ben je bij wedden op voetbal op de juiste plek.

Lees hier de prestaties van de club en gebruik ze bij wedden op NAC

Het verleden van NAC Breda telt tal van successen. Het beste seizoen was 2002-2003 toen NAC eindigde op de derde plaats in de Eredivisie. In 1973 wist de club uit Breda de KNVB Beker te winnen. Afgelopen seizoen is NAC geƫindigd op de tiende plaats in de Eredivisie.Robert Maaskant is net zoals vorig seizoen de trainer van NAC Breda. Maaskant startte met zijn trainersloopbaan in het betaald voetbal in 1999 in de Eerste Divisie bij RBC Roosendaal, waar hij meteen mee promoveerde naar de Eredivisie. Na een kort uitstapje van een half jaar in 2003 naar Go Ahaed Eagles ging hij weer terug naar RBC. In 2004 vertrok Maaskant vanTilburg naar Willem II waar hij eind 2005 werd ontslagen. Begin 2006 keerde hij weer terug naar RBC, maar ruim een jaar later werd hij daar op non-actief gezet. Enkele maanden later tekende Maaskant bij MVV. In de zomer van 2008 maakte hij de overstap naar NAC Breda om daar als hoofdtrainer aan de gang te gaan.

Wedden op NAC

Ook bij het wedden op NAC moet u rekening houden met de nodige spelerswisselingen.

Komend seizoen zijn er een aantal spelers die niet meer de kleuren van NAC zullen dragen, te weten: Tyrone Loran, Tommie van der Leegte (gestopt met voetbal), Tim Hofstede (naar FC Den Bosch), Enric Valles Prat (naar Birmingham City), Patrick Zwaanswijk (naar Central Coast Mariners in Australiƫ) en Edwin de Graaf (naar Hibernian in Schotland). Om de selectie te versterken zijn de volgende spelers naar Breda gekomen: Kees Luijckx (van AZ), Jens Janse (van Willem II) en Fouad Idabdelhay (van RKC).

Topper van de club.
De Braziliaan Leonardo is zonder enige twijfel de topper van de club. Alweer zijn tiende seizoen in Nederland zit er aan te komen. Begonnen in Nederland bij Feyenoord waar hij na 5 jaar in de jeugdopleiding te hebben gespeeld een kans kreeg in de hoofdmacht. In 2006 kwam hij naar NAC toe waar hij al snel weer vertrok om naar AJAX te gaan. Na het seizoen ’07-’08 mocht hij daar transfervrij vertrekken en wederom haalde NAC hem naar Breda.
Talent van de club.
De 22-jarige Donny Gorter die een aantal jaren bij PSV in de leer is geweest is een van de topspelers in Breda. Zijn positie is op het middenveld. Dit seizoen wordt zijn vierde seizoen bij de Bredase club.
Wat gaat komend seizoen brengen?
Het doel van de club is om komend seizoen een plaats in de play-offs voor Europees voetbal. Met vooral heel veel routine in de basis van de selectie weten veel spelers hun taak bij het bewerkstelligen van deze doelstelling. Nadeel van deze routiniers is dat de leeftijd misschien gaat meespelen gedurende het seizoen. De tijd zal het leren.
Denkt u te weten hoe NAC het komend seizoen gaat doen dat kunt u hier wedden op NAC.

Previous post:

Next post: