NEC Nijmegen

Wedden op NECVoetbalwedden-schappen en voetballiefhebbers zijn vaak onlosmakelijk aan elkaar verbonden en fans van NEC zullen dan ook hun hart op kunnen halen bij Wedden op NEC. Een ideale manier om te Wedden op NEC kunt u vinden bij wedden op voetbal.

Op 15 november 1900 werd de club N.E.C. opgericht. Ontstaan uit een fusie van Nijmegen en Eendracht was de naam voor de nieuwe club snel gevonden. Nijmegen Eendracht Combinatie, kortweg N.E.C. Met de clubkleuren rood-groen-zwart speelde deze Nijmeegse club aan de Hazenkampseweg in Nijmegen. Tegenwoordig speelt NEC in het McDos Goffertstadion. Sinds het seizoen ’94-’95 speelt NEC mee in de hoogste voetbalklasse van Nederland. Sinds die tijd is een plaats in de middenmoot bijna altijd het eindresultaat. De hoogste eindnotering was in het seizoen ’07-’08 plaats acht. Toen werd Europees voetbal gehaald, iets wat elk jaar een mooi streven is voor deze club maar wat toch vaak net te hoog gegrepen lijkt. Wiljan Vloet zal komend seizoen als hoofdtrainer plaatsnemen op de bank van NEC. Vloet maakte zijn debuut in het betaald voetbal als hoofdtrainer van FC Den Bosch in 2001. Na FC Den Bosch ging hij als hoofdtrainer aan de slag bij Roda JC. In 2005 ruilde hij Roda JC in voor Sparta waar hij niet lang zou blijven en vervolgens ging hij in 2007 naar FC Den Haag. In 2008 kreeg hij van PSV de kans om hoofd jeugdopleidingen in Eindhoven te worden, een kans die hij graag aanpakte. Sinds 16 november 2009 is Vloet hoofdtrainer van NEC.


Komend seizoen zullen een aantal spelers niet meer uitkomen voor de Nijmeegse club. De vertrekkende spelers zijn: Patrick Pothuizen (naar De Treffers), Rein Baart (naar Edmonton Drillers in Canada), Nicholas Skverer, Mitchell Burgzorg, Rutger Worm (naar Melbourne Hearts in Australië), Arek Radomski (naar Cracovia Krakow), Saidi Ntibazonkiza (ook naar Cracovia Krakow), Dominique Kivuvu (naar CFR Cluj in Roemenië), Youssef El-Akchaoui (naar Sc Heerenveen) en Pavel Cmovc (verhuurd aan BV Veendam). Om de verzwakking van deze vertrekkende spelers op te vangen versterken de volgende nieuwelingen komend jaar de selectie: Leroy George (van FC Utrecht), Nathaniel Will (van Ajax), Rémy Amieux (van FC Eindhoven), Niki Zimling (van Udinese gehuurd) en Pavel Cmovc (van Slavia Praag). De beste speler van de selectie is ongetwijfeld de doelman Gabor Babos. Deze Hongaarse international heeft bewezen al jaren een betrouwbare en uitstekende sluitpost te zijn. Toen in 2008 NEC Europees voetbal wist te behalen werd Babos als doelman van het jaar gekozen.

Wedden op NEC

Wie wordt voor het Wedden op NEC gezien als Talent van de club?

De negentienjarige Rick ten Voorde wordt beschouwd als het talent van NEC. Nadat Ten Voorde in 2009 als talent van de Jupiler League werd gekozen was Nec er als de eerste bij om hem te strikken voor de Eredivisie. Mocht hij vorig jaar slechts zeven keer aantreden in de hoofdmacht, dit jaar zullen we hem naar alle waarschijnlijkheid vaker mogen bewonderen.

Wat gaat komend seizoen brengen wanneer u wilt Wedden op NEC?

Net als voorgaande seizoenen zal een plaats ergens halverwege de doelstelling zijn van deze Nijmeegse club. Met de vertrekkende spelers vertrekt er ook veel ervaring uit Nijmegen en het zal afhangen van de nieuwe aankopen en van de ontwikkelingen van de jongelingen of de doelstelling komend seizoen gehaald kan worden. Wilt u een gokje wagen hoe NEC het komend seizoen gaat doen in de Eredivisie dan kan dat hier. Neem gerust een kijkje bij onze diverse aanbieders en maak uw keuze waar u wilt Wedden op NEC.

Previous post:

Next post: