Wedden op Tennis

Waarschijnlijk weet je wel hoe je een goede weddenschap moet plaatsen op voetbal, basketbal, darts enzovoort maar weet je ook hoe je moet wedden op tennis? Ken je de feiten van het spel? Wist je dat het verder gaat dan alleen maar elke keer Federer of Nadal als favoriet te plaatsen? Zijn er misschien spelers die in een super periode zitten of hebben ze juist een slechte periode en is de kans dus groot dat ze de komende wedstrijd het heel moeilijk zullen krijgen? Het mooie is natuurlijk als je weet dat de komende tegenstander van een bepaalde speler wel of niet in supervorm verkeerd want dat maakt het wedden op tennis meteen een stuk makkelijker. Wat is er nu mooier dan beschikken over de juiste voorkennis bij het wedden op tennis. Hieronder hebben we een paar nuttige tips die je kunnen helpen bij het wedden op tennis.

Tips voor het wedden op tennis

TIP 1: Leer de spelers kennen

Het kennen van de spelers is van groot belang bij het wedden op tennis. Let er op dat het niet voldoende is om de top 10 of top 20 spelers te kennen.

Spelers die in de top staan zijn wereldwijd heel bekend en daarom zullen ze van weinig waarde zijn op de zogenaamde “betting line”. Juist de rest van het speelveld en de mindere goden in tennis zijn van veel meer waarde als je spreekt van tennis betting odds. Wanneer je deze spelers leert kennen zal je tennis handicap ratio enorm verbeteren. En dit kan dus een wezenlijk verschil maken bij het wedden op tennis.

TIP 2: Baan Soort

In tennis zijn er vier verschillende soorten banen: Gras, Gravel en Hardcourt zijn de meestvoorkomende. De vierde soort, tapijt, wordt tegenwoordig nauwelijks nog gebruikt. Vaak is het zo dat een speler uitmuntend speelt op een bepaalde ondergrond terwijl diezelfde speler op een andere ondergrond veel slechter presteert, erg belangrijk dus voor jou om te weten waar de kwaliteiten van elke speler ligt als je wilt wedden op tennis. Ook zijn er spelers die op iedere ondergrond goed uit de voeten kunnen. Zo heeft elke speler zijn zwakke en zijn sterke punten en elke speler zal zijn manier van spelen en zijn totale spel aanpassen ten opzichte van de ondergrond waarop hij speelt. Om deze redenen is het belangrijk om bij het wedden op tennis en wel een bepaalde match te bepalen wat de prestaties van de spelers zijn op die specifieke ondergrond waarop de match gespeeld wordt.

TIP 3: Speler Statistieken

Bij tennis worden de spelers tijdens een kalenderjaar gerangschikt volgens hun prestaties in dat seizoen. Belangrijk om te weten is wat de prestaties van de spelers zijn, hun winst/verlies statistieken, het aantal gespeelde wedstrijden en uiteraard hun rankings. Veel spelers draaien een korte periode erg lekker en dit zul je terug kunnen zien in hun prestaties in die periode. Dus zorg dat je goed op de hoogte bent van de recente prestaties van de spelers als je gaat wedden op tennis.

Tip 4: De Vorm Van De Tennisser

De vorm waarin een speler zich bevindt op het moment dat je een weddenschap plaatst is belangrijk. Niet alleen de goede of slechte huidige prestaties zijn goed om te weten, ook zijn of haar mentale toestand op dat moment is van belang bij het wedden op tennis. Het mentale aspect is namelijk van grote invloed op het tennis. Recente verloren matches, zorgen of juist mooie overwinningen kunnen verstrekkende gevolgen hebben op de eerstvolgende wedstrijd van de desbetreffende speler. Ook kunnen bepaalde veranderingen in de persoonlijke omgevening van de speler invloed hebben op zijn spel. Kijk maar eens naar Federer na de geboorte van zijn tweeling, of wat dacht je van Tiger Woods zijn golf prestaties na zijn sex schandaal. Als je ook deze ontwikkelingen in de gaten houdt kun je voor jezelf meer voordeel ontwikkelen bij het wedden op tennis.

TIP 5: Blessures en Vermoeidheid

Ook blessures en vermoeidheid kunnen invloed hebben op de uitkomst van een tenniswedstrijd. Wanneer je een weddenschap plaatst op een tennis match is het goed om te weten of een speler vermoeid is of onlangs geblesseerd geraakt is. Was zijn vorige partij een drie setter of juist een hele lange vijf setter? Enkele goede indicaties om dit te constateren zijn wanneer een speler zich onlangs heeft teruggetrokken uit een toernooi, een aantal toernooien achter elkaar niet aanwezig is of wanneer een speler voor langere tijd niet actief is geweest.
Wanneer je deze tips gebruikt zul je heel wat meer voordeel kunnen halen bij het wedden op tennis.

Waar kun je wedden op tennis?

In het doolhof van aanbieders van wedden op sport is het natuurlijk altijd weer de vraag bij welke aanbieder je het beste kunt wedden op tennis. Waar is je geld veilig? Waar kun je vertrouwd geld storten? En waar krijg je gewoon netjes uitbetaald als je succes hebt met wedden op tennis?wedden op tennis Om u hiermee een beetje meer wegwijs te maken hebben wij een aantal aanbieders doorgelicht en deze aanbieders kunt u vinden op onze homepage. Unibet is zeer vertrouwd en bekend, dus wij raden u aan als u wilt wedden op tennis om te klikken op de link hieronder of op onze homepage want dan komt u in aanmerking voor een mooie bonus. Altijd mooi meegenomen natuurlijk. Bij Unibet kunt u ook vaak deskundige analyses vinden van oude prof tennissers die hun kijk geven op de situaties en de komende wedstrijden. Tevens biedt Unibet u de mogelijkheid bij wedden op tennis om te wedden tijdens de wedstrijd, de zogenaamde live weddenschappen. Dit maakt het kijken naar tennis wel heel erg spannend! Dus u kunt terwijl u een mooie partij op Wimbledon aan het volgen bent wedden op tennis en wel op de wedstrijd die u zit te kijken. Dus denkt u iets te zien aan de spelers waardoor u verwacht de uitslag te kunnen voorspellen, dan kunt u meteen een weddenschap plaatsen op de wedstrijd terwijl u deze aan het kijken bent. Dit alles maakt het wedden op tennis een zeer gewilde tak van sport om op te wedden.