WK 2018 organisatie donderdag bekend

Aanstaande donderdag is het zover, dan wordt eindelijk duidelijk wie het WK 2018 mag gaan organiseren. Het zal voor alle deelnemers een spannende dag gaan worden.

Ruud Gullit is er als voorzitter van “TheHollandBelgiumBid” heilig van overtuigd dat Nederland en België de organisatie van het WK toegewezen zullen krijgen.

Gisterenmiddag tijdens een persconferentie in Zürich gaf Gullit tezamen met collega’s alvast een voorproefje van zijn optimisme. Op de muziek van “Kleintje Pils” gaf hij de pers een gezellig dansje weg waarna hij de hoop uitsprak dat hij aanstaande donderdag na de bekendmaking nog veel meer te vieren heeft. “Vergis je niet, Nederland en België maken een hele goede kans” wist hij de journalisten te vertellen.

De ex-profvoetballer weet dat Nederland en België geen favorietenrol is toegedeeld maar hij is ervan overtuigd dat dit wel eens voordelig uit zou kunnen pakken. “Wij worden steeds als underdog gezien maar feit is wel dat andere kandidaten als Spanje, Engeland en Portugal ons als serieuze kandidaat zien. Daarnaast verdienen wij het WK, wij zijn namelijk het enige toonaangevende voetballand wat nog nooit een mondiale eindronde heeft mogen organiseren. En vergeet niet dat ons Bid zeer goed is en wat dat betreft doen wij niet onder ten opzichte van de andere kandidaten.”, aldus Gullit…

Previous post:

Next post: