WK Finale

WK FinaleVoor een ieder die er nog steeds niet in durfde te geloven, we staan in de WK Finale. Onze jongens in de WK finale van het WK Voetbal 2010!!! Na een prachtige overwinning van Oranje tegen Uruguay was het nog even de vraag tegen wie het Nederlands Elftal het op moet gaan nemen in de WK finale. Na een in onze ogen toch wat matige wedstrijd wisten de Spanjaarden uiteindelijk met mooi combinatie voetbal met 1-0 Duitsland te verslaan waardoor ze zich voor de WK finale plaatsten om zondag 11 juli tegen Nederland uit te komen.

Oranje in WK Finale

Volgens Unibet, één van onze favoriete bookmakers, gaan zowat alle Nederlandse gokkers uit van een overwinning van Oranje en zij zetten hun geld dan ook massaal op Nederlandse victorie. Echter is het zo dat de noteringen uitwijzen dat Spanje de meeste kans heeft om zondag de wereldcup mee naar huis te nemen (2.05) al zijn er volgens de noteringen toch ook kansen voor Oranje (3.70). Voor diegenen die wil wedden op Wesley Sneijder als topscorer van dit Wereldkampioenschap houdt meer geld over dan diegenen die David Villa als topscorer voorspellen (3.25 voor Wesley Sneijder tegen 1.85 voor Villa).

Spanje favoriet in WK Finale

Spanje werd door velen als grootste kanshebber getipt voordat de WK begon met een notering van 5.50 maar naarmate het toernooi vorderde werden de kansen voor Oranje ook bij de bookmakers behoorlijk opgeschroefd. Voor het WK was de notering voor Oranje 14,00 en zoals gezegd staat die nu op 3,70. Massaal werden er weddenschappen geplaatst op het Nederlands Elftal en Unibet kreeg een flink aantal aanvragen te verwerken. Op dit moment bedraagt  het percentage Nederlandse gokkers wat een weddenschap plaatst met Oranje als winnaar 70%. Unibet heeft al flink wat bedragen uitgekeerd dankzij het succes van “onze jongens”!

Bij Unibet kun je dit WK terecht voor wedden op voetbal en een groot deel daarvan zal live zijn. Ook de WK Finale.

Previous post:

Next post: